Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Vicevi i šale.(za goste)

+5
Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Zoe
Bella Thorne
Mariona Sumotaki
Kirari je fuj
9 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 6]

1Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 4:48 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj
Tek dolaziš među mrzitelje

First topic message reminder :

Ovde gosti pišu viceve i šale Very Happy

Poslednji izmenio Kirari Cukišima početnica dana Ned Feb 19, 2012 4:51 am, izmenjeno ukupno 1 puta

26Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Uto Feb 21, 2012 6:38 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

To sam cula u crtacu Vipo

27Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Uto Feb 21, 2012 6:39 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ja Vipo negledam... Smile

https://kilari123.serbianforum.info

28Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Uto Feb 21, 2012 7:01 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ja da kada cekam da Kirari pocne

Evo jos:

Pita uciteljica Pericu

-Sta je kombinacija?
_To je narod u kombiju Razz

29Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Uto Feb 21, 2012 7:10 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

hHahahhahahahah!Evo još:
Zašto se slon nemože igrati an kompjuteru?
Boji se MIŠA!!! xDDD lol! :lol:

30Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Uto Feb 21, 2012 7:20 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Hahahahah pukla sam od smeha Razz

31Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Uto Feb 21, 2012 7:22 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Boji se MIŠA!!!Slonu,slonu,slonu!Ajd' neplaši se tetka Nine,čuvaće te ona,ali da te upoznam sa mišem,mnogo je gladan! xDDD

32Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Sre Feb 22, 2012 9:39 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

hahahahah slusajte ovo :
Zasto se otisci vide na plavusinom racunaru
Zasto
Jer je pokusala da udje na internet Razz Razz

33Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Sre Feb 22, 2012 10:52 pm

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Hahhahahaahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhaahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

34Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Čet Feb 23, 2012 4:28 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Smesno je jel' da

35Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Čet Feb 23, 2012 6:46 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Ha,ha,ha...

36Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Čet Feb 23, 2012 7:18 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Da...

37Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Čet Feb 23, 2012 7:45 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

EXTRA hahahahahahah!!!!Evo još za goste!
Dva vica za goste!!!
Zašto Perica vozi bicikl?
Zašto?
Zato što nema trotinet! Razz Razz

Perica:-Mama hoćemo li u zoo-vrtu videti i rodu?
Mama:-Naravno.
Perica:-Baš me zanima da li će me prepoznati!

:* :*

38Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Čet Feb 23, 2012 8:32 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

XDdDDDDDDDDdddDDDDDD

39Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Čet Feb 23, 2012 7:25 pm

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Smešno je l' da?

40Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Čet Feb 23, 2012 8:13 pm

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Zašto plavuša sipa vodu u komp?
Da bi surfovala po internetu

41Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pet Feb 24, 2012 3:33 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Hahahahahahahahahaahahahah!!!!!! Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Tan2010-12-11_10520290

42Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pet Feb 24, 2012 6:49 am

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Zašto se Chuck Norris penje na drvo?
Gleda uživo ,,Kad Lišće Pada" xD
---------
Imala plavuša dva sina.Jedan se zvao Mozak a drugi Šta te briga.Pođe Šta te briga u školu i pitaju ga deca,nastavnici i dirrektor kako se zove a on ,,Šta te briga".Diđe direktor kod Plavuše kući i pita:,,Izvinite,ali kako se zove vaš sin?"A ona:,,Šta te briga".Pa direktor:,,ALO BRE ženo gde ti je mozak"?A ona:,,Evo malo igra igrice".

43Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pet Feb 24, 2012 7:32 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Hahahahahahahahahahahahah Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Tan2010-12-11_10520290
Evo vic!!!!
-Doktore,doktore dođite brzo moj muž je slomio nogu!!!!!
-Gospođo ja nisamdoktor medicine ja sam doktor muzikologije.
-Zato vas i zovem,moj muž je slomio nogu od klavira. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Poslednji izmenio Kirari Cukišima početnica dana Pet Feb 24, 2012 10:40 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

44Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pet Feb 24, 2012 10:37 pm

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Da a s;usajte ovo :
Filmski repeortoar za ucenike:
Prvi cas- Dobar dan tugo
Prva klup - borba za opstanak
Izostanak iz skole- Jedan dan zivota
Maili odmor - Pet minuta raja
Petica - Daleko je sunce
Poslednja klupa - Slobodan zivot
Bezanje sa casa-Mladi u akciji
Tabla - Zelena smrt
Pismeni - Ne okreci se sine Razz Razz Razz Razz

45Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pet Feb 24, 2012 10:56 pm

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Vidite ovaaj:
Ide perica na forum i pita:-Gde su vam zaključane teme?-A oni odgovore:Pogledaj u kanti.-a Perica-Neću nisam ciganin!!!!

46Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pet Feb 24, 2012 11:24 pm

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Ha,ha,ha Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 1538399858
Supe je!
slusaj ovaj:
Kaze Perica mami:
Mama, tata je opet pijan!
A, otkud ti to znas?
Pa eno ga opet brije ogledalo!

47Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pet Feb 24, 2012 11:46 pm

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Joj strašno Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 1538399858 Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 1538399858 Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 1538399858 like
Evo još:
Perica:-Mama daj mi molim te sto dinara!Mama:-Zašto sine?Perica:-Da dam jednom sirotom čiki koji tu viče na ćošku.Mama:-Jao ti si baš dobar dečko!Evo,izvoli.A zašto taj čika viče?Perica:-Prodaje sladoled! Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 1538399858

48Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Sub Feb 25, 2012 1:41 am

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

hahahha
Perica dođe na bazen i pridružio se pordodici.Upita tatu:Tata,jel baba naučila da roni?Tata:Jeste sine eno je u vodi već sat vremena! hahahha

49Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Sub Feb 25, 2012 2:52 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Joj...Ha,ha,ha...
Devojčica plače. Priđe joj Perica i pita:

Zašto plačeš?

Moj tata ne zna kada je moj rođendan.

Nemoj da plačeš, moj ne zna ni kako se zovem.

Kako to???

Stalno me zove: majmune!

50Vicevi i šale.(za goste) - Page 2 Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Sub Feb 25, 2012 3:05 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Hhhaahhahhahhahhahahhaahhaahahahahahhahaha!!!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 6]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu