Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Vicevi i šale.(za goste)

+5
Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Zoe
Bella Thorne
Mariona Sumotaki
Kirari je fuj
9 posters

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 6]

1Vicevi i šale.(za goste) Empty Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 4:48 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj
Tek dolaziš među mrzitelje

Ovde gosti pišu viceve i šale Very Happy

Poslednji izmenio Kirari Cukišima početnica dana Ned Feb 19, 2012 4:51 am, izmenjeno ukupno 1 puta

2Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 4:50 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Pa,pišite Very Happy Very Happy Very Happy

Poslednji izmenio ~Kilari~Tsukišima~ dana Ned Feb 19, 2012 5:02 am, izmenjeno ukupno 1 puta

https://kilari123.serbianforum.info

3Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 4:52 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Da,ajde pišite!!! Very Happy Very Happy

4Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 4:53 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Napisite nesto gosti

5Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 4:55 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Da!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Poslednji izmenio ~Kilari~Tsukišima~ dana Ned Feb 19, 2012 5:02 am, izmenjeno ukupno 1 puta

6Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 4:59 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Da...

7Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 5:03 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ajde pišite viceve i šale! Very Happy

P.S.Promenjeno!

8Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 5:33 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Hvala drugarice!!!!!
Aaaaaaaa!!!Ko mi zna šifru???????Neki adminstrator,ili neki špijun????? :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

9Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 5:40 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

ovo sam ja smislila

Perica pita jovicu : Jovice jel' su ovo Strumfovi Perica kaze ne ovo su Smurfovi Razz

10Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 5:41 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Kirari Cukišima početnica ::Hvala drugarice!!!!!
Aaaaaaaa!!!Ko mi zna šifru???????Neki adminstrator,ili neki špijun????? :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

11Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 5:42 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Kirari Cukišima početnica ::Hvala drugarice!!!!!

Administratori mogu da vide IP autora,da edituju poruke bez šifre člana,da citiraju kao i svaki član i da brišu.Ja sma to uradila Very Happy Very Happy Very Happy

12Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 5:47 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Ух...Добро је мислила сам да ми се неко ушуњао у стан и видео ми шифру.

Poslednji izmenio Kirari Cukišima početnica dana Pon Feb 20, 2012 6:54 am, izmenjeno ukupno 1 puta

13Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 5:51 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ovo je smenso :

Isao perica u skolu i pita ga nastavnica Perice sta ti radi mama Prica kaze ne znam Nastavnica pita Pericu Sta ti radi tata Perica kaze Neznam Nastavnica pita Pericu sta ti radi Sestra on kaze Ne znam Nastavnica pita Pericu Perice sta ti radi Deda on kaze Ne znam .Perica se vratio kuci i pita mamu mama sta radis ona kaze kuvam rucak Perica pita tatu tata sta radis on kaze idem na posao Pitao je Sestrau Seko sta radis ona kaze Ljubim se sa momkom Preica pita Dedu Deda sta radis on mu odgovori pijem kafu Perica je otisao u skolu i Nastavnica ga pitam Sta ti radi mama Perica kaze ide na posao pita nastavnica sta ti radi tata perica kaze kuva rucak Nastavnica kaze sta ti radi sek -Pije kafu (rekao je tov perica)Nastravnica pita sta ti radi Deda on kaze Ljubi se sa momkom Razz

14Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Ned Feb 19, 2012 6:05 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Hahhahahahaahahahhahahahahhahahahah!!!!!

15Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pon Feb 20, 2012 6:59 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Слушајте овај мало је ружан:
Шетали се Перица,Јовица и бака.Перица наиђе на играчку камиончић и пита баку: ,,Бако могу ли да узмем овај камиончић?'',а бака му одговри: ,,Не,не Перице не узима се ништа са пода.''.Јовица наиђе на лизалицу (увијену,свежу) и пита: ,,Бако могу ли да узмем ову лизалицу?''а бака му каже:,,Не,не Јовице не узима се ништа са пода.''.Бака се саплете на лизалицу и викне Перици и Јовици: ,,Перице,Јовице помозите ми да устанем!'' а они јој одговоре: ,,Не,не бако не узима се ништа са пода!'' Razz Razz Razz Razz Razz

16Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pon Feb 20, 2012 7:03 am

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Chuck Norris je samo jednom pogrešio,a i to onda kad je mislio da je pogrešio. xD

17Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pon Feb 20, 2012 7:35 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Hhahahahahhaha!!!!

18Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pon Feb 20, 2012 7:43 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

smesno je a slusajte ovo:
Pita jedan decak devojcicu Da li hoces da se zabaljamo ??? A devojcica mu kaze NE! a decak pita sta sam ono bese rekao devojcica mu kazze hoces da se zabavljamo???Decak joj kaze DA!!!

Poslednji izmenio Kirari super star dana Pon Feb 20, 2012 7:49 am, izmenjeno ukupno 1 puta

19Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pon Feb 20, 2012 7:48 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Hhehehehehehhhhehheheheh ajd' gosti dođite i vi pišite viceve i smejte se!

20Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pon Feb 20, 2012 7:51 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Pa Sofja u tome je fora.Kada su oni nalazili to baka im nije dala i rekla je da se ništa ne uzima sa poda,a ona je bila na podu! Hahahahahah!
Evo još jedan:
Perica otišao s' mamom na spiritističku seansu.Mag odabra baš njega da prikaže svoje moći.Dovede ga na pozornicu,pa ga upita :-S' kim bi želeo da razgovaraš? -S' mojim dekom! Ubrzo mag padne u trans i začu se sablastan glas: -Perice, deda ti se javlja s' neba!Šta bi želeo da čuješ,unuče moj? -Ćao,dekice!Kaži mi šta ćeš ti na nebu kad si malo pre bio kod kuće? Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

21Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pon Feb 20, 2012 8:04 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Hahahahahah

22Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Pon Feb 20, 2012 9:22 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Hahhahaaaahahahahhahah!Šta ćeš na nebu ako si kod kuće?Hhahahahhahaahahhahahahahah!!!

23Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Uto Feb 21, 2012 2:34 am

Kirari je fuj

Kirari je fuj

Evo još:
Jednog dana dođe zeka u prodavnicu i pita: -Da li imate tortu od šargarepe?-a prodavac mu odgovori : -Nemamo zeko.Dođe zeka drugi dan i pita : -Da li imate tortu od šargarepe?-a prodavac mu odgovori: -Nemamo zeko.Dođe zeka treći dan i pita:: -Da li imate tortu od šargarepe?-a prodavac mu opet odgovori:Nemamo zeko.Dođe zeka četvrti dan i pita: -Da li imate tortu od šargarepe?-a prodavac mu ponovo odgovori:-Nemamo zeko.Četvrti dan prodavac kaže kolegi: -Ajde da napravimo tortu od šargarepe.-I dođe zeka i pita da li imate tortu od šargarepe?-prodavac odgovori:-Imamo zeko.-A zeka pita :-A je l' da da je bljak?
Razz Razz Razz Razz Razz

24Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Uto Feb 21, 2012 6:07 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Hahahaahah evo i jos:

Sta se dobije kadaspojis Zeca i konja??????
-Sta??????????
Zekonju!!!!! Razz Razz Razz

25Vicevi i šale.(za goste) Empty Re: Vicevi i šale.(za goste) Uto Feb 21, 2012 6:36 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Hahhahhahahahhahaha!Zekonju!!!HHhahahahhahahahahahahha!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 6]

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu