Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team
Join the forum, it's quick and easy
Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Broj poruka : 2772 Mrznja : 2375578 Datum upisa : 12.12.2011 Godina : 21
Ja neaktivna na svom forumu????TA TI MISLIŠ?DA NEVOLIM SVOJ FORUM??? xD Pa samo nisam stigla...Evo me. Pa možeš.Ionako,to nije moja odluka nego tvoja,tu admini nemoraju odlučiti.
Broj poruka : 595 Mrznja : 2353881 Datum upisa : 10.01.2012 Godina : 23
Dobro,izvini ,nemoj odmah da se ljutis . Nisi bila dugo na forumu i to me je cudilo jer ti Kirari obozavas tolikko da kada bi na postojala i da si je videla uzivo ti bi sve ucinila da se pozdravis sa njom. Jesam li upravu?
Broj poruka : 2772 Mrznja : 2375578 Datum upisa : 12.12.2011 Godina : 21
Sofija:rekoh ja da je to tvoja odluka,tu admini nemoraju odlučiti. Lidija:nisi upravu,Kilari sam prestala da obožavam ali sam aktivna ovde,samo nisam stigla od tolikih briga o ostalim forumima i tako dalje.