Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team
Join the forum, it's quick and easy
Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Broj poruka : 2772 Mrznja : 2375578 Datum upisa : 12.12.2011 Godina : 21
Lida:Nznm,svi su mi prijatelji,nemogu odrediti najboljeg prijatelja xD Janja:Neznam tačno o kom je forumu reč...Daš mi link foruma?Onda ću ja moći da odgovorim
Broj poruka : 595 Mrznja : 2353881 Datum upisa : 10.01.2012 Godina : 23
KO JE OVO URADIO?? Ja sam vas ispostovala i cekala 2 ipo meseca da promenim logo,a vi meni ovo!!! Ko je to uradio bolje da se javi jer sam veoma tuzna zbog ovoga Nemojte pogresno da me shvatite,ali meni je mnogo stalo do foruma i taman kada sam uradila nes korisno za njega vi meni ovo,zasto??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Broj poruka : 2772 Mrznja : 2375578 Datum upisa : 12.12.2011 Godina : 21
Šta?Nije mi jasno,mnogo je prošlo i dizz sam promenila.Šta je bilo?Nije mi jasno.Šta je pogrešno?Onaj dizz je stojao dosta dugo,bio je lep ali sad je vreme da se dizz promeni,to neznači da ja mislim da ti nisi puno uradila za ovaj forum,ali je jednostavno vreme za novi dizz.