Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

"Mali pirat" - Anto Staničić (4. razred)

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1"Mali pirat" - Anto Staničić (4. razred) Empty "Mali pirat" - Anto Staničić (4. razred) Sre Feb 15, 2012 11:30 am

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Je'l čitao neko? Mislim, verovatno jeste pošto je to lektira za 4. razred osnovne škole. Kakvi su vam utisci?

Priča se odvija na Jadranskom moru. Stariji brat od glavnog lika, Miljana, se ženi i da bi venčnje počelo moraju sačekati njihovu sestru Jelenu. Ona ne dolazi i njima stiže vest da je Jelenu oteo zli gusar Ali-Kosa. Miljanov brat kreće brodom da traži Jelenu, ali mu miljan ne dopušta da krene bez njega. Napokon su pristali i krenuli brodom u potragu. Lukavi Miljanov brat uspeva da ubaci Miljana na brod Ali-Kose. Miljan se pravi kao najopdaniji Alin sluga, i ako u stvari radi protiv njega. Plan je bio da Miljan natera Ali-Kosu da ode u jednu pećinu i tamo ga Miljanov brat i njegova posada ubiju. I tako mu se dešavaju razne stvari na brodu, razne pustolovine i iskušenja, razne ne prilike i uspesi...

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Čitala sam,zanimljiva je

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

I meni ^^ To mi je dugo bila omiljena knjiga i dvwa puta sam je pročitala, tačnije samo jednom jer mi je prvi put tata pročitao. ^^"

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu