Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

"Robinzon Kruso" - Danijel Defo (5. razred)

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Mene je ova knjiga strašno smarala dugo na početku, ali je posle postala stvarno zanimljiva.

Robinzon kreće na putovanje brodom još kao mlad (imao je oko 20 godina) i ako ga je otac odvraćao od toga. Na putu po okeanima njemu se desi nezgoda i završi na pustom ostrvu. Pokušava da se vrati kući, ali ne uspeva mu. Na ostrvu mu se dešavaju razne stvari, otkriva razna mesta, upoznaje razne životinje i otkriva njemu strašnu opasnost, ljudoždere! Preživljava na ostrvu sam, a posle uspeva da nađe prijatelje. na ostrvu je jako dugo (38. godina!) i na kraju uspeva da se vrati kući.

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Još uvek je čitam,trebam celu da je prepričam,i slažem se sa tobom,na početku je živo smaranje,a posle je zanimljivo.

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Meni je postala zanimljiva tek kada je našao otisak ljudkog stopala na svom ostrvu. Ako si dotle stigla, onda znaš šta se desilo, a možda još nisi dotle stigla. Ja sam knjigu razvlačila šest meseci s tim da sam je jednom mesečno čitala.

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

To sam odavno prešla.Završila sam V poglavlje i stigla do VI

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Ako se ja sećam koje je koje poglavlje...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu