Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno

3 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Empty Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Ned Feb 05, 2012 1:45 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

2Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Empty Re: Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Ned Feb 05, 2012 2:19 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Meni je taj hhhh jezig gadan a Kirari smešna!

https://kilari123.serbianforum.info

3Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Empty Re: Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Sre Feb 08, 2012 10:06 pm

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Nijeeee pa dobro svako ima razliciti ukus znas ja iskreno mislim da je zabavno a ova kirarina pesma na srpskom se zove Srecna Srecna nedelja. :kirari3: Da i to je francuski moja mama zna sve reci pa mi je prevela

4Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Empty Re: Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Sre Feb 08, 2012 10:40 pm

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Da ali oni koji kod nas prevode neće prevesti tačno nego će smisliti nove reči...Ja sam na google prevodiocu jedamput prevele presmu o ljubavi i išla je ovako "Duge i moja buđenja koja su bila na putu do sedam mora(nešto tako slično)..." a kod nas je "Sada pevam ja tu pesmu o ljubavi..." pa možda kada naši prevedu to bude još smešnije xD

https://kilari123.serbianforum.info

5Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Empty Re: Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Čet Feb 09, 2012 2:34 am

*Maja*

Potpuno mrziš Kirari!
Potpuno mrziš Kirari!

~Kilari~Tsukišima~ ::Da ali oni koji kod nas prevode neće prevesti tačno nego će smisliti nove reči...Ja sam na google prevodiocu jedamput prevele presmu o ljubavi i išla je ovako "Duge i moja buđenja koja su bila na putu do sedam mora(nešto tako slično)..." a kod nas je "Sada pevam ja tu pesmu o ljubavi..." pa možda kada naši prevedu to bude još smešnije xD

Da! Very Happy ❤

6Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Empty Re: Jel ste videl ovo?Cudno i zabavno Pet Feb 10, 2012 10:16 pm

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Mozda a mozda i ne

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu