Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sofijin dnevnik.

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1happy Sofijin dnevnik. Ned Okt 28, 2012 5:12 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Dragi dnevnice,
mnogo se plaim:vec je mrak a nisam zavrsila domaci.... Sad

2happy Re: Sofijin dnevnik. Sre Okt 31, 2012 1:50 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Dragi dnevnice,

Dans mi je bio usppesan dan:

Sprki ocena:5
Veronauka ocena:5+ 5+ 5+

Jos:

Preskakali smo ogromnu vijacu.Radili smo po gruipama po troje.Elena,Kruna i ja bile smo osvojile 2. mesto od oba odeljenja (III4 i III3)Posle smo preskakale sa dve devojcice iz III3:

Prvo je ispala Kruna,pa ELena i posto sam ja uradila 36 skokova ispala sam i uciteljica je rekla da su prvih tri ustvari osvojili 1. mesto!Teorecki gledano jedino sam ja bila ponos za odeljenje.U nasem odeljenju 3 prava mesta su:

Ja-1.
Vojin-2.
Nikola-3.

NIsam mogla vise da preskacem jer me je bolelo na mestu bubrega i osusilo mi se grlo.Kada sam zavrsila pala sam cela preko jednog dela (malog) sale i svi su me zagrlili.Bila sam bas umorna.Elena je primetila da sam sto sam vise skakala sve su mi skokovi bili slabiji od umora.

Jos:

Posle veronauke odvalio mi se skolski ormaric tj. brava mi se odvalila.Mama i ja smo otisle,kupile novu bravu i otisle do domara gde ce do sutra da nameste moj oramirtos XD

To je to

31.10.2012

3happy Re: Sofijin dnevnik. Čet Nov 01, 2012 1:37 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Dragi dnevnice,

ne mogu da verujem!Pa stvarno!Domar mi je dao kljuceve posle 3 casa!Sta mi vredi 4.???!!!????Nisam cak ni koristikla knjige.Kao sto znamo drugaciji je kljuc.Mslim stvarno!

Jos:

Ocene:

Likovno: 5 5 5
Fizicko:5 5 dve petice jer je jedna zato sto smo K,E i ja bile 2. oba odeljenja tj.1. u nasem i zato sto sam ja bila 3. u preskakanju najbiljih!

To je to!

1.11.2012

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» Anin dnevnik

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu