Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Registruj se na ZID forum.

3 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Registruj se na ZID forum. Empty Registruj se na ZID forum. Ned Okt 28, 2012 3:35 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

2Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Ned Okt 28, 2012 11:11 pm

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Reggaću se! Smem da radim dizz?

https://kilari123.serbianforum.info

3Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 1:26 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ok Smile . Mozes ali ja sam ga vec napravila.Sledeci dizz ces ti.

4Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 5:06 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ali, iskreno, dizajin će retko koga privući. Ne kažem da ne znaš lepo da radiš, ali, kada bi ti neko radio pregled na admin centru nebi imala visoku ocenu.(moj forum je zbog dizza dobio 24 od 100 posto... xD) A i onako, treba da staviš svašta na dizz, ne samo doll maniu. Npr. pošto je forum "zabava i DRUŽENJE" onda mislim da bi trebala da staviš kako se ljudi rukuju i kako se druže, neke ZABAVNE parkove i jednu lutkicu u dollz manii. Ja znam da pravim baš lepe lutke tamo, pa ako hoćeš mogu da ti napravim 5 pa ti da izabereš najlepšu. A i onako, rado bih da ti pomognem oko podforuma, forum će ti biti odličan uz malu pomoć... Very Happy

5Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 5:36 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ok moze...samo se registruj pa onda cu da te postavim na admina..Malo sam zurila tog dana pa sam stavila samo lutkice (ni ja nisam znala da ih pravim ali mi je jedna devojcica rekla kako i na kom sajtu)

Cakj,mislis forum ima i ocene.Ja sam mislila da kada pravis forum da je to zabavno....Malo cu poraditi na dizz-u pa ces dea vidis da li je bolji od ovog.

6Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 5:47 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Forum jeste zabava, ali da bi došlo dosta ljudi sa kojim bi mogla da se zabavljaš forum treba biti privlačan. Mogu ti napraviti punBB dizajin, ovih dana imam neki dar za rađenje punBB dizajna... xD

7Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 5:53 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Heh ako zelis.Svo ovo vreme ja sam pravila novi dizz koji mogu da ti pokazim sad sam ga upravio zvrssila.

Registruj se na ZID forum. Paper7-1

Sory ako bas sada spamujem Sad

8Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 5:55 am

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Lepo je! Ali... prevelik je, malo je drecav
Ne zelim da te uvredim, ovako je OK

9Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 5:58 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ma...to je zato sto je clan google-a.To jest' forum je u clanici google-a,meni se bas svidja...

Poslednji izmenio Bella Thorne dana Pon Okt 29, 2012 5:59 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Onako...)

10Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 6:00 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Sofija.
Stavila si Kosovo sa zastavom Srbije.
I logo windowsa!
I google.
I boje su prejake.
Ljudima koji nose naočare će to smetati.
Uradiću ti ja jedan lep i gotovo!

Poslednji izmenio Mariona Sumotaki dana Pon Okt 29, 2012 6:01 am, izmenjeno ukupno 1 puta

11Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 6:01 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Dobro ok.

12Registruj se na ZID forum. Empty Re: Registruj se na ZID forum. Pon Okt 29, 2012 6:10 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Na PM sam ti poslala lutkice.
Inače, reggana, stavi me za admina.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu