Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Kirari rusis nam prijateljstvo!

5 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1evilone Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 7:19 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Alo jer se slazete samnom?
Zbog Kirari smo zamalo izgubili Sofiju , a sada polako gubite i mene a zamnom i mozda i ostale clanove!
Ajde da se slozimo i da promenimo ovaj forum o K*****
NEbih da joj izgovaram ime!
(bez uvrede gl Adminki)
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Zasto dajemo da na neki tamo Anime rusi prijatelljstvo????????????????????????????????

confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused

Ako budem morala da odem svi cete mi nedostajati Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937 Kirari rusis nam prijateljstvo! 2782764937

A mozda i necu jer me izgleda nepodnosite Sad

coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak coveculjak

2evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 7:21 am

MIA I JA

MIA I JA
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Podnosimo te!Slazem se,kod nas ne moze jedan anime da srusi prijateljstvo!Slazem se sa Lidom!

3evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 7:27 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Hvala vidim da si jedina koja me razume Sad

4evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 7:29 am

MIA I JA

MIA I JA
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Nadam se da ce i drugi razumeti!

5evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 7:34 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Neverujem oni misle da sam sebicna,ali oni prosto nerazumeju da se trudim Sad

6evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 7:35 am

MIA I JA

MIA I JA
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

To ne lici na njih ali mozes da se druzis samnom!

7evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 7:37 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Ok Very Happy
Poslacu ti PM da ti kazem nesto Very Happy

8evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 7:38 am

MIA I JA

MIA I JA
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ok.Cekam! smaranje

9evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 8:07 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ja želim da ovaj forum bude mržnja prema Kirari glupači Tsukishimi, da se smejemo uz razne šale na njen račun... Very Happy Nadam se da razumete, ne želim nikoga da oteram, nego da ovaj forum bude ono što SVI volimo/mrzimo!

https://kilari123.serbianforum.info

10evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 8:02 pm

MIA I JA

MIA I JA
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

To je pametno!

11evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Sub Sep 29, 2012 8:44 pm

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

I tako možemo bar da budemo veseli, ali izgleda da ti misliš da je Lidija pametno postupila Razz

12evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Ned Sep 30, 2012 12:20 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

DA moze,ali one uvrede to je ...
krajnje nekulurno!
JA bi vas zamolila da mi se izvinite ako moze
Ako necete nemaveze ...

13evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Ned Sep 30, 2012 12:22 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Dobro, izvinićemo se, ali i ti se lepo izvini što si:
prvo, prvo si se složila za mržnju prema Kirari, a onda ideš;
drugo, počela si užasno da pametuješ i
treće, da mi se konačno izviniš za: spam, prekršeno pravilo reklamiranja i ovde i na PSFZD-u.

14evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Pon Okt 01, 2012 2:38 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Izvini molimte sto sam se onako ponasala ,stvarno vise necu tako da se ponasam Sad
Izvini zbog spama i ostalih stvari Sad
(mogu li ponovo adminka da bi ispravila gresku? Sad PLIZZ Sad)

15evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Pon Okt 01, 2012 7:14 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

SLazem se Lido ta Kirari je i meni i Eleni zamalo srusila prijateljstvo!

16evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Pon Okt 01, 2012 7:30 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Dobro, opraštam. ALI:
NAPRAVI MI JEDAN LEP DIZAJIN "WE HATE KIRARI TSUKISHIMA" SA PRECRTANOM KIRARIII Very Happy

17evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Uto Okt 02, 2012 12:34 am

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Shake it up ::SLazem se Lido ta Kirari je i meni i Eleni zamalo srusila prijateljstvo!
What!?KIRARI JE KRETEN!

18evilone Re: Kirari rusis nam prijateljstvo! Uto Okt 02, 2012 12:40 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Ok bacam se na posao !
Da jeste !

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu