Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Vas izmisljen crtac

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Vas izmisljen crtac Empty Vas izmisljen crtac Sub Sep 22, 2012 8:59 pm

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Pa sigurna sam da imate neki.Ja imam 2.
1. i moj najdrazi:
MiniPets
Vas izmisljen crtac Minipetslogo
Na planeti Miniland postoji fontana koja odrzava sve na Minilandu.Na toj planeti zive mala,magicna stvorenja,Minipeti,mali dovoljno da stanu u tvoju torbicu.Ali jednog dana,sa planete Evotopia,dolazi zla i prelepa vestica Svetlana.Unistila je fontanu,raskomadala je na 50 delova koje je razbacala svuda,i cerekajuci se vratila na svoju planetu dok su ostali Minipeti patili.Vremenom,haos je bio sve gori na Minilandu,pa je kraljica Elina,koja vlada Minilandom,poslala 4 Minipeta boraca:Paris,Lucy,Rose i Sunny na Zemlju po 4 izabrane devojke koje ce naci 50 delova fontane,magicnu kutiju sa alatom koja ce sastaviti fontanu i spasiti Miniland od propasti.Te devojke su:Zoe,Emma,Teddy i Alex.Njih 4 treba da spasu Miniland,a Elina zna da su one uvek stitile manje od sebe.
Na kraju 1. sezone(55 ep. ukupno),devojke saznaju da najmocnija osvaja skiptar kojim ce pobediti Svetlanu.Posle se bore protiv Svetlane za zadnji deo fontane i magicnu kutiju za alat.Tokom borbe,Zoe osvaja skiptar kojim je proterala Svetlanu zauvek
I drugi
Pig Attack!
3 najmodernije devojke na svetu Mirai,Hally i Lexi imaju mnogo prodavnica i butika.Ali jedno bezobrazno prase,najzteza je na planeti KayAm im sve unistava.Ali joj zmaj Drago uvek na kraju izlupa samare a radnje devojaka uvek zavrse na skupom renoviranju.
Mao je glup ovaj 2. ://
I t crtace i jos neke glumimo u RPG-u na PSFZD
I koji su vasi izmisljeni crtaci?

2Vas izmisljen crtac Empty Re: Vas izmisljen crtac Sub Sep 22, 2012 11:26 pm

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Pa ja nisam nesto razmisljala otome tako da nemam. lalalalalala

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu