Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Shake it up (Dizni Channel)

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Shake it up (Dizni Channel) Empty Shake it up (Dizni Channel) Sub Sep 22, 2012 8:11 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Moja omiljena serija je sjana!Sjajna je onima koji vole igranje i muziku.

2Shake it up (Dizni Channel) Empty Re: Shake it up (Dizni Channel) Sub Sep 22, 2012 8:08 pm

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Nikada čula. xD

https://kilari123.serbianforum.info

3Shake it up (Dizni Channel) Empty Re: Shake it up (Dizni Channel) Sub Sep 22, 2012 8:29 pm

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Gledala pre,ali sada nemam Disney Channel Crying or Very sad

4Shake it up (Dizni Channel) Empty Re: Shake it up (Dizni Channel) Sub Sep 22, 2012 8:36 pm

MIA I JA

MIA I JA
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

~Kilari~Tsukišima~ ::Nikada čula. xD

5Shake it up (Dizni Channel) Empty Re: Shake it up (Dizni Channel) Sub Sep 22, 2012 11:24 pm

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Vi verovatno nemate taj kanal.Ja sam taj kanal imala sa 5 godina i celu 6. godinu je nestao pa se 7 vratio.

6Shake it up (Dizni Channel) Empty Re: Shake it up (Dizni Channel) Pon Sep 24, 2012 1:19 am

MIA I JA

MIA I JA
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ja imam ali ne gledam...

7Shake it up (Dizni Channel) Empty Re: Shake it up (Dizni Channel) Pon Sep 24, 2012 5:30 am

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Cek malo....Ako moja drugarica iz odeljenja ima Disney Channel,a prikljucena je takodje na Radijus Vektor,KAKO JA NEMAM?!?!?!?!?! MIR alo affraid confused

8Shake it up (Dizni Channel) Empty Re: Shake it up (Dizni Channel) Pon Sep 24, 2012 8:12 pm

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Pa trazi u ja mislim neznam kako se zove na teveu i izaberes neki kanal koji ti netreba i onda trazis i verovatno nadjes.Bar je tako na mom televizoru.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu