Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

MUKA MI JE OD OVOGA!

3 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1happyweel MUKA MI JE OD OVOGA! Sub Jul 14, 2012 10:00 pm

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Sad je dosta!
Sofija,Anja,u svakom forumu se svadjate.Sofija,nesto ti je glupavo?Zadrzi to za sebe!Ako ne razumes a mi ti objasnjavamo,pitaj druge.Anja,sva ova svadja je nepotrebna.Iako ne volis Kirari,ne smes dozvoliti da trud koji si ulozila u forum propadne.Pogledaj sta si napisala na headeru:,,Welcy su i anti fanovi..." Tvoj je forum,ne smes tako lako dozvoliti da padne.
I svaki put kada ja dodjem na forum,nema nista novo,samo vasa svadja.
Forum je bio stvarno aktivan,ali posle dolazile smo samo Anja,Sofija i ja.Niko drugi od clanova nije voleo forum vise od Sofije.Ona je bila najaktivnija.I sada je zbog ove bezvezne svadje otisla.Iskreno,nece nista biti isto bez nje!Ona je mladja od nas ok to,ona treba da uci.Lida je malo posetila forum,i vise ne,Anja ne ide vise i sada ja samo idem.Pa stvarno,sve ovo je bilo NEPOTREBNO.Sada ovaj forum nece biti kao pre.Ja sam volela ovaj forum.I to mnogo.Volela sam ga kao da je moj.I niko vise ne ide sem mene,pa ne znam da li ce neko videti poruku...

Pomirite se vec jednom

2happyweel Re: MUKA MI JE OD OVOGA! Ned Jul 15, 2012 4:48 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ja neaktivna?!
Nije tačno.
A Sofija je glupava,i ništa neshvata.

https://kilari123.serbianforum.info

3happyweel Re: MUKA MI JE OD OVOGA! Uto Jul 17, 2012 8:46 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Pa Antonina samo da znas JA SAM 8 IPO GODISNJA DEVOJCICA NE RAZUMEM NEKE TAMO PROGRAME,BESMISLENE.ZA KOJE NIKAD NISAM CULA!AKO ZELIS DA ME NAZIVAS GLUPOM RADI TO KOLIKO GOD HOCES JER MENE BAS BRIGA!I KORISTI dodaj.rs MENE BAS BRIGA JER JE TAJ PROGRAM ЅА МЕНЕ БЕСМИСЛЕН!

4happyweel Re: MUKA MI JE OD OVOGA! Uto Jul 17, 2012 7:30 pm

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Ajde molim vas!Privedite ovo kraju...
Pomirite se!

5happyweel Re: MUKA MI JE OD OVOGA! Sre Jul 18, 2012 8:55 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

To nije besmisleno, a nisam rekla "glupavo" na taj način, nego da ništa neshvataš.

https://kilari123.serbianforum.info

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu