First topic message reminder :
Ja sam Cathy Saito.Bavim se glumom,i mrzim Kirari Tsukishimu!Ahahah,pravi je majmun
Evo sta se jednom desilo:
Na jednom casu fizickog zam bila najbolja,pa je Kirari to videla i bila je jaaaako ljubomorna!Posle jehtela da me bije xD Nije mogla prstom da mrdne,a ja nju prebila ko zvecku.I to je bila ,,nasa atleticarka" xD
Ja nisam znala da je onda tolika krava xD
Posle je i Na-san dosao da me bije,pa ne moze.Uhvatim ga ja za ruku,i bacim to Kirarinog krova,u dimnjak.Cuveni ,,deda mraz" xD
Posle sam dobila medalju od nastavnice.Za karate i bacanje ,,diska" samo sto je to bio Na-san.
Jel dobro? xDEvo sta se jednom desilo:
Na jednom casu fizickog zam bila najbolja,pa je Kirari to videla i bila je jaaaako ljubomorna!Posle jehtela da me bije xD Nije mogla prstom da mrdne,a ja nju prebila ko zvecku.I to je bila ,,nasa atleticarka" xD
Ja nisam znala da je onda tolika krava xD
Posle je i Na-san dosao da me bije,pa ne moze.Uhvatim ga ja za ruku,i bacim to Kirarinog krova,u dimnjak.Cuveni ,,deda mraz" xD
Posle sam dobila medalju od nastavnice.Za karate i bacanje ,,diska" samo sto je to bio Na-san.
Dnevnik:
Dragi dnevnice,
danas sam bila u sopingu,i pogadjaj koga sam srela:Kirari -.-
Zagledam se ja u jednu torbicu,i gle,ona isto!
Ona meni kaze:
-Sta ces ti ovde?
-Ja sam ovde kupujem ako si toliko glupa
-E nisam!
-Jesi,jesi.*mislim ja i setim se necega*Dobro,uzmi je ti,idem ja negde drugde
I onda ja kupim novu haljinu,a ona dolazi i sepuri se sa torbom.
Posle sam opet otisla u soping,do te radnje gde je Kirari kupila torbicu,i ona je bila povucena iz prodaje.Znala sam da ce biti Posto je ona dno dna i svi je mrze,ljudi su je videli,i niko ne bi kupovao tu torbicu xD
Tako je nisko pala....
Dragi dnevnice,
danas sam bila u sopingu,i pogadjaj koga sam srela:Kirari -.-
Zagledam se ja u jednu torbicu,i gle,ona isto!
Ona meni kaze:
-Sta ces ti ovde?
-Ja sam ovde kupujem ako si toliko glupa
-E nisam!
-Jesi,jesi.*mislim ja i setim se necega*Dobro,uzmi je ti,idem ja negde drugde
I onda ja kupim novu haljinu,a ona dolazi i sepuri se sa torbom.
Posle sam opet otisla u soping,do te radnje gde je Kirari kupila torbicu,i ona je bila povucena iz prodaje.Znala sam da ce biti Posto je ona dno dna i svi je mrze,ljudi su je videli,i niko ne bi kupovao tu torbicu xD
Tako je nisko pala....
Poslednji put izmenio Pink dana Sre Sep 26, 2012 9:11 am, izmenio ukupno 3 puta