Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Problemi vasi ,problemi, problemi prijatleja ,sta ste culi a smesno je, Zaljubiskanja u vasoj skoli...

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Dakle kao sto pise na naslovu ovde kazite Probleme ,vasi problemi,probleme prijatelja,sta ste culi a smesno je i Zalubiskanja u vasoj skoli i da kada zelite da kazete nesto od ovoga prvo stavite pojam evo moih.

Zaljubiskanja u vasoj skoli: Evo ovako je bilo.Kruna i Kaca su videle Martu kako je gurnula Nadju a Nadja pala u narucije Andriji.Tako da ,Andrija je zaljubljen u Nadju a Nadja u Andriju.Tako da mozda ce ovo da se desi :

Problemi vasi ,problemi, problemi prijatleja ,sta ste culi a smesno je, Zaljubiskanja u vasoj skoli... 2017868467 Problemi vasi ,problemi, problemi prijatleja ,sta ste culi a smesno je, Zaljubiskanja u vasoj skoli... 1201974920i da se vencaju da imaju decu i tako to.....

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Zaljubiska u vašoj školi:nije moja.Jedan Čeda neprestajno juri zamnom.U POMOĆ!!!!!!!!Nemogu ga se otarasiti!Ja šetala sa BFF i on je došao i jurio me...U POMOĆ!!!!

https://kilari123.serbianforum.info

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Problemi prijatelja:Elena mora za zavrsnu priredbu 2. razreda da glumi u skcu zagrljena sa Andrijom ali je resila taj problem to je od prilke kao "Gde si druze stari"

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu