Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Dora,Janja i Antonina VS Sofija

+2
Bella Thorne
Mariona Sumotaki
6 posters

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1evilone Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 5:47 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Nastavimo.ALi da ja nešto kažem:Lidija,ja sam G.L.adminka i treba da me slušaš,ja sam rekla i pre da se ovde raspravljamo ali ti nikada nisi videla pravila foruma.

Poslednji put izmenio ~Kilari~Tsukišima~ dana Čet Apr 26, 2012 12:45 am, izmenio ukupno 2 puta

https://kilari123.serbianforum.info

2evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 7:22 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Nije mi jasno kako to mislis Dora i Antonina VS Lidija i Sofija jer to Ti i Dora volite sirene a ne Kirari a Lidija i ja sto volimo Kirari a ne sirene?

3evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 7:38 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Dora i Antonina,pa ja i DOra volimo sirene.
Prevešću ti.
DOra i Antonina protiv Lidije i Sofije.
Shvataš?Mi se raspravljamo oko sirena.Ja i Dora ih volimo,znači Dora i Antonina vole sirene.One su protiv Lidije i Sofije koje ih nevole.SHVATAŠ?

4evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 7:45 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Naravno! Tako da .....
Zasto je vama Kirari malo bezveze i zasto su nama sirene glpe zapitajte se.
Odgovor se krije u svakoj od nas tako davec znate odgovor . Wink Wink

Ali stvarni nije fer kada vidim Kirari istopim se akada vidim sirene onesvestim se tako da....Meni su sirene jos uvek malo simpaticne .Zbog toga jer me malo podsecaju na malu sirenu (Arijel) ali ipak ih ne volim!

5evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 7:51 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Meni se Kilari više nimalo nesviđa jer sam shvatila da sam volela devojku koja nema manira za stolom.
Smisao Kilari Revolution animea je:devojčica Kilari se zaljubila u Seiđija dok mu je spašavala kornjaču neznajući da je Seiđi slavan,srela je dečaka Hirotoa na koga je bila slaba i mislila je da voli Seiđija ali se zaljubila u Hirota,saznajući da je Seiđi slavan Kilari postaje slavna kao i ona da bi mu se približila,kada je saznala da Seiđi ništa prema njoj neoseća razočarala se ali nije odustajala uz pomoć Hirota koji je podržava.

To je smisao,a to je bezveze,ljudiiiiiiiiiii!!!!!!
Kod nas niko nevoli Kilari više,svi opet jure za Sirenama!!!

6evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 8:14 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ne jure u skoli samo Kirari, Kirari i KIrari.

Glasici na velikom odmoru .Kirari je naj naj , One sirene su glupave bljeak bljak baljk onda Kirari ima bar smisla ne postoje sirene a devojcica od 14 godina postoji.Onda kada je bio Gavrilov rodjendan na koga me nije povao Elena mi je pricala da se ona pravila da je Kirari Ljuba da je Noel a Dana Kobeni.A na folkloru Milicina mladja sestra Bojana koja ima 5 godina kaze da su sirene glupe a Kirari naj.Tako da ...

7evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 8:48 am

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

...su sirene i dalje najbolje lol!

8evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 9:51 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Sofija,postoji devojčica od 14 godina ali nepostoji devojčica od 14 godina koja ima mačka koji je "pametnjaković" i nemože da prođe kroz audiciju za dečake u stvarnosti i da upadne u koncert grupe Ships.
Sirene su idalje najbolje.
Sirene u stvarnosti nepostoje ali postoji radnja,bar većina nje,može dečak da se zaljubi u devojku i da ode na neko mesto i da dobije amneziju i da je zaboravi i da se u drugu zaljubi i da se svega seti.Shvataš li sada Sofija koliko je Kilari glupa.
Janja upravu si.
"A na folkoru Milicina mlađa sestra Bojana koja ima 5 godina kaže da su sirene glupe a Kilari naj.Tako da su sirene idalje nabolje." i jesu sirene najbolje!!!

9evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 10:07 am

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Jedino što se Kaito nije zaljubio u Mikaru, a Mikaru je mislila da je on zaljubljen u nju.

10evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 10:42 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Pa,da...Ali i to može biti moguće.Ali je potpuno nemoguće da devojčica od 14 godina postane zvezda.

11evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 11:44 pm

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Mene skloni sa liste.
Zavolela sam sirene i to samo zato sto obozavam Henon,ali me je bilo sramota da to kazem.
Posto je svi mrze!
IZVINITE ZBOG SVADJE!!!!!!!!!!!!!

12evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Apr 25, 2012 11:49 pm

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Dobro ako hocete da odem sa foruma samo mi javite!(ovo nije uvreda nego pitanje za moje naj drugarice sa foruma)
DA
NE

13evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Čet Apr 26, 2012 12:45 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ne.
Ni slučajno da odeš!
Ok,uklanjam te iz svađe.
Sada su 3 protiv 1!

14evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Čet Apr 26, 2012 1:13 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

OKI hvala!

15evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Čet Apr 26, 2012 1:43 am

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Ja ne mrzim Henon! Ona mi je 2. po lepoti! Uostalom, ne treba zbog tako nečega da se stidiš! Smile

16evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Čet Apr 26, 2012 1:54 am

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Hvala!

17evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Čet Apr 26, 2012 3:21 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Inč.

18evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Sre Maj 30, 2012 7:28 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

~Kilari~Tsukišima~ ::Sofija,postoji devojčica od 14 godina ali nepostoji devojčica od 14 godina koja ima mačka koji je "pametnjaković" i nemože da prođe kroz audiciju za dečake u stvarnosti i da upadne u koncert grupe Ships.
Sirene su idalje najbolje.
Sirene u stvarnosti nepostoje ali postoji radnja,bar većina nje,može dečak da se zaljubi u devojku i da ode na neko mesto i da dobije amneziju i da je zaboravi i da se u drugu zaljubi i da se svega seti.Shvataš li sada Sofija koliko je Kilari glupa.
Janja upravu si.
"A na folkoru Milicina mlađa sestra Bojana koja ima 5 godina kaže da su sirene glupe a Kilari naj.Tako da su sirene idalje nabolje." i jesu sirene najbolje!!!

Hej Antonina kako ti znas za Milicu ja idem sa njom u odeljenje i na folklor>I Bojana je pre imala 5 godina sada ima 6.

Sta????Pa i meni su idalje sirene dosadne pre sam ludela za njima.Jeste sto macka nemoze biti pametnjakovic i ja volim puno da jedem!Najvise slatkise i da se zna neka tamo devojcica od 4 godine iz Srbije postala zvezda tako da....I Dana,LJuba i ja se ne odvajamo od grupe Milky Way!Zajedno igramo sve njihove pesme!Ja sanja da zajedno nastupamo kao grupa Milky Way/Kirari-Sofija Noel-Ljuba Kobeni-Dana
Ja sam idalje fan Kirari!!!!!
Ma koliko god da se pojavilo novih mega fantasticnih crtaca ja idalje obozavam Kirari!
Volim Mia i ja (Mia and me) Kirari i Andjeoske prijatelje Eto Ali najvise Kirari i Mija i ja!

Da se zna!Ja planiram da postanem umetnica kao Kirari uciteljica kao nasa od 1 do 4. razreda i Predsednica drzave Srbije!

19evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Čet Maj 31, 2012 9:35 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

AHHAHA!!!PA ZATO ŠTO SI JE SPOMENULA!!!HAHAHHAHA!!! Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858

Ali idalje to je jako nemoguće,i znam da se to može ali moraš biti i bogat da bi se sve to uradilo i to a jeli Kilari bogata?I ti nemožeš postati,trebaš biti bogata,a tebe sigurno neće stavljati na glasanje,za to je 5%!A i da te stave u izbore 55% je da pobediš!Ili čak manje!I jesi li bogata?Ne nisi.Pa i nemožeš onda biti slavna!Dali imaš dobru inspiraciju za pesme?Nesmeš ih krasti iz crtaća,ionako na koncertima nemožeš pevati neke uvodne ili završne špice!...
Ja kada porastem želim da budem ili doktorica za decu ili veterinar,ali imam ja još mnogo da odlučujem.Ionako kada porastem ja neću voleti sirene nego neke španske serije,ovo-ono,a ti ćeš zamrzeti Kirari,to je tako u životu,zato što rastemo...

20evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Čet Maj 31, 2012 10:29 pm

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858 Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858
~Kilari~Tsukišima~ ::AHHAHA!!!PA ZATO ŠTO SI JE SPOMENULA!!!HAHAHHAHA!!! Dora,Janja i Antonina VS  Sofija 1538399858

Ali idalje to je jako nemoguće,i znam da se to može ali moraš biti i bogat da bi se sve to uradilo i to a jeli Kilari bogata?I ti nemožeš postati,trebaš biti bogata,a tebe sigurno neće stavljati na glasanje,za to je 5%!A i da te stave u izbore 55% je da pobediš!Ili čak manje!I jesi li bogata?Ne nisi.Pa i nemožeš onda biti slavna!Dali imaš dobru inspiraciju za pesme?Nesmeš ih krasti iz crtaća,ionako na koncertima nemožeš pevati neke uvodne ili završne špice!...
Ja kada porastem želim da budem ili doktorica za decu ili veterinar,ali imam ja još mnogo da odlučujem.Ionako kada porastem ja neću voleti sirene nego neke španske serije,ovo-ono,a ti ćeš zamrzeti Kirari,to je tako u životu,zato što rastemo...

21evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Čet Maj 31, 2012 11:15 pm

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

confused

Ne razumem!Imam smisla za pesme cak sam dobila inspiracije za pesmu Prijateljtvo dugacka je pesma!Mislila sam o meni Dani i Ljubi!Sta nemora se biti bokat da bi bio slavan to nemora da se placa!Ja umesto tag umetnickog sveta sanjamsad da budem folkloristkinja i sa Svim mojim drugaricama putujenm po svetu da igramo Srbiju!

22evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Pet Jun 01, 2012 12:11 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Svim se nepiše velikim slovima osim ako to nije početak rečenice kao i druge reči neračunajući imena,prezimena,ulice,gradove itd.
Pa,ako imaš napiši,imam i ja inspiraciju za pesme,jako lepu,ali nikada neće biti dovoljno dobra da bi bila na TV.Moje pesme jedino mogu MOŽDA ući u neku čitanku.
A sumnjam da će i tvoja,treba da se rimuje i to a ne da bude samo dugačka.
I onako,jako su male šanse da bude iko od nas poznat...
I onako,nemožeš sa drugaricama da putuješ po svetu,osim ako sve tri niste neke umetnice.
DALI ME SAD SHVATAŠ?

23evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Pet Jun 01, 2012 1:40 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Dana i Ljuba su umetnice!Glume u predstavi Petar Pan Ljuba je Zvoncica a Dana Vendi.Ako mi ne verujes ukljuci yotube ukucaj predstava Petar Pan Bosko Buha i pojavice ti se snimak.Dana je ona u spavacici a Ljuba sa super zeleno kratkom haljinicom i krilima i pundjom.Ove ostale neznam.

24evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Pet Jun 01, 2012 3:09 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Onda sam i ja umetnica,recitovala sam i glumila pred celom celcatom školom.
I to nije još da se kaže da je neko umetnik.Da su umetnice neko bi video njihov talenat i bile bi poznate,a glumljenje u nekoj predstavici takvoj uopšte nije talenat!

25evilone Re: Dora,Janja i Antonina VS Sofija Pet Jun 01, 2012 7:20 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Jeste!!Kako onda su bile na televiziji i sada na internetu a?Bile su u makazinu!To znaci da su umetnice!I glumile su u pozoristu Bosko Buha i Vuk Karadzic , a sutra ce da glume u Pancevu!!!!Nije to skolska predstava!Ja sam igrala sa Danom,Ljubom Elenom i ostalima folklor na bini za dan skole!Pred celo skolom sala je bila puna !Tu je bio ostatak naseg odeljnja, i ostali razred do 8.To je bila tem vremeplov.Kada se vratio u Srbiju mi smo igrali!

PA SAD TI VIDI!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu