Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Kirari Cukisima super star soba 14

3 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

1Kirari Cukisima super star soba 14  - Page 2 Empty Kirari Cukisima super star soba 14 Uto Apr 24, 2012 7:34 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

First topic message reminder :

Kirari Cukisima super star soba 14  - Page 2 1366-1294237885-ekstravagantne-decije-sobe-5
Zdravo!!!!! Dobro doldosli na moju sobu Nadam se da cemo se fino igrati u njoj kada neko dodje.

26Kirari Cukisima super star soba 14  - Page 2 Empty Re: Kirari Cukisima super star soba 14 Ned Jun 24, 2012 9:40 pm

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Lejla:Moj sestric na dan pojede 10 torti koje sam ja napravila za rodjendan slavu ili nesto uobicajeno!Torte su ogromne a nesme da jede slatkise onda sasvim poludi i zato sam prestala da pravim torte!Koliko je sati?

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu