Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Neresljiv problem koji ne moze da se resi A Ultra ko ...

5 posters

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ta Ultra ko da se upiskila u gace (soryy) kako mogu da za redom da daju 1. sezonu i nikako 2. i 3. bas sam im se zalila ali oni neeeeeee kako su imali pare za glupave sirene jos glplji bejblej i tupave bakugane a nemaju za Velicanstvenu Kirari nerazumem ih ko da nemostoje nece,nece plus sam jos cekala da se zaqvrsi 2. deo 1. sezone i oni ispocetka e pa ne oni ko da deca ne postoje (devojcice uglevnom) Ovako kazu na reklami za Kirari kazu

Kirari
Nove epizode samo na ultri

A oni jos ne ne necemo da damo Kirari a jos nas plus i lazu .Kazu nove epizode,a stare nisu normalni ,a jos me je jos plus iznerviralo sto vikendom daju sirene ko da nismo dovoljno povracali (soryy).

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

GLUPAVE SIRENE?????????????????????????????????????????NISU GLUPE!!!!!Msm,imali su pare za 2 sezone za sirene da kupe od japanaca ali za ostalih 5 sirene seznoa jer ih imaju sedam nisu!Kirari nisu želeli 3 sezone,a ne samo Ultra,nego i happy.

https://kilari123.serbianforum.info

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Mislis tebi nisu glupe ali u nsoj skoli svima su sirene glupe a na yotube sam videla ima samo 2 sezone

Łily Potter

Łily Potter
Administrator
Administrator

Ima samo 2 sezone, znam!

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ne ima 3 sezone

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

JA u to neverujem jer sam gledala na netu i pise da ima tacno 141 epizoda,sa Kilari Revolusn.ili tako nes!!!

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

1.Sirene su najbolje.
2.Neka oni misle šta hoće.
3.Niko nema pravo da vređa crtaće.
4.Sirene imaju 7 sezona,piše tako na wikipediji.
5.Kilari je duplo gluplja od sirena.
6.Kilari ima 3 sezone.
7.Kilari je jako,jako,jako halapljiva,pohlepna za hranom.
8.Gora je od bilo koje sirene.
9.Mnogo je od svih sirena ružnije,posebno od Lucije.
10.NEMAM ŠTA VIŠE DA KAŽEM.

To su moja mišljenja.

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Sirene su bez uvrede sranje.

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

E nisu!!!!!!!!!!!!!!!!
I što si se onda registrovala na http://princezesirene333.serbianforum.info/forum taj forum O SIRENAMA?Profil: http://princezesirene333.serbianforum.info/u71
Nisu sranje i neka neko konačno prestane da vređa taj crtani ili ako se registrovao na neki forum o sirenama bann ću ga!Neću da se iko registruje na http://princezesirene333.serbianforum.info/forum taj forum ako sirene nevoli!
Kilari je mnogo glupa,malo je zanimljiva pa sam ovaj forum napravila.Da drugi admini nepostoje forum bi bio o sirenama odkad.

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Ajde oladite već jednom -.- Kao prvo, svi imaju svoje mišljenje, kao drugo, nema razloga da se oko ukusa raspravljate, a pogotovu ne da se svađate!!! Zatim, Ultra je uvek tako išao -.- Na drugu sezonu Sirena smo čekali dok su dva puta pustili prvu sezonu. Onda su prestali da ih puštaju i ONDA su puštali Kirari. A sad su ponovo pustili Sirene jer ima dece koja to žele da gledaju, a nisu pre. A POSLE će verovatno da ide Kirari ILI će pustiti novi crtani, ALI SIGURNO će puštati ponovo Kirari.
Inače, koliko ja znam, Sirene imaju 2 sezone, a Wikipediju ne pišu profesionalci već ljudi iz svih strana sveta. Verovatno je fora kao i sa Mjau Mačkicama kada su na wikipediji napisali da postoji i neka tamo Cherry (ne Berry) i kad sam ukucala na internetu ispostavilo se da je to izmišljeni lik nastao od Zoi.

Ali sad ne želim da se oko toga raspravljam :/

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ni ja nebih ali niko nema pravo da vređa neki crtani.Ako će tako sa sirenama,biće i sa drugim.

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Inače, šta pričaš da je više ne puštaju?! Ja sam je danas više puta gledala! Imaš je i sutra, piše ovde: http://www.tvprogram.rs/tv-ultra-tv-program-danas.53.html
I Bejblejd se izgleda više ne pušta xP Gledala sam danas ceo dan Ultru i ni jednom ga nisu pustili xD I danas nije bilo sirena.

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ja sam mislila da Kirari više nepuštaju.
I kako sam ja pročitala na netu sada se sirene puštaju u 20:00 na Ultri.
I stvarno:SVE JE NA ULTRI,TO NIJE FER!!!
POSTOJE ONI KOJI ULTRU NEMAJU!!!!!!

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Razz XDLOLOOL

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Stvarno nije fer posto Kirari je savrsena!!!A ne kao sirene one su glupe! Vise ih niko ne gleda kada ih vidim odmah zatvaram oci usi i i pevammmm .I ko kaze da se Kirari vise ne daje Sirene se daju subotom i nedeljom a Kirari radnim danim ! i da ne idem vise na sirene forume jer mi je dosadno i svako ima svoj ukus ja naprimer imam ukus da nesto volim , malo poraste i volim nesto srugao tako sa winx i sirenama prvo sam volela winx pa sam zamrzela winx i zavolela sirene pa sam zamrzela sirene i opet pocela da volim winx pa sam zamrzela i sirene i winx i zavolela Kirari.Da ne pricamo tek u ukusu dva crtave Andjeoski prijatelji i Kirari.Oba ga volim i pa sta sto su sirene naj naj . i da Kirari ima 3 sezone 3. sam gledala na jutjubu a 2. na veoh zato imala sam sta da kazem!

Łily Potter

Łily Potter
Administrator
Administrator

MOLIM VAS, NE VREĐAJTE SIRENE JER OVDE POSTOJIMO ANJA I JA KOJE IH VOLIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Uuuuuuu...
Bas me zabole XD
lol!

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Ljudi, vi, majke mi mile, niste normalni oko čega se svađate!!!

Uredu, Kilari♥, ti voliš Kilari, da. Razumela bih da si razočarana što nemaju ostale sezone Kirari na Ultri ili bilo kom kanalu u Srbiji, ali NE RAZUMEM da si ljuta zbog toga. Nisu kanali krivi što nemaju te crtaće. PRVO neko mora da ih prevede na srpski, a to ne rade kanali. Oni samo kupe od onih što su preveli i nasnimili na srpski i puštaju na srpskom. Kirari su preveli Loudworks. Ko je gledao Kirari, sigruno je na kraju završne špice video ovo:
Neresljiv problem koji ne moze da se resi  A Ultra ko ... LoudWorks
LoudWorks je preveo i Kirari, i Sirene, i Winx (sve sezone), i Bakugan, Bejblejd i sve crtaće sa Ultre i doooooosta drugih kanala.

A sad, Dora. Ako ti smetaju, zaboravi ovu temu. Vidiš da ne žele da prestanu. Ako ne žele, ****** ih. Nek priačju šta hoće, kad ne razumeju da svako ima svoj ukus. Nemoj da ih imitiraš. Nastaće "rat" u kom niko neće pobediti. Je l' ja treba da se nerviram kada mi kažu da je crvena odvratna boja, a meni je omiljena? Ne. NJIMA je odvratna, a MENI je najlepša. Tako i sa ovim. Ti voliš Sirene, a većina ovde ne. Pa šta onda? Je l' to razlog da se svađamo? Ne možeš ih nabediti da prestanu da ih vređaju jer bi to bilo kao kad bi tražila od njih da zavole Sirene. Ne možeš tako nešto da izvedeš i to je jednostavno tako! Ti imaš pravo da kažeš svoje mišljenje o Sirenama, one svoje i niko ne treba oko toga da se ljuti.

A sad, ako neko misli da ovo govorim jer volim Sirene, može slobodno da bude siguran da je pogrešio 300 posto. Ovo bih rekla o kom god crtaću da je reč, čak i o nekom koji ja ne volim ili ne znam za njega.

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Kirari super star ::Stvarno nije fer posto Kirari je savrsena!!!A ne kao sirene one su glupe! Vise ih niko ne gleda kada ih vidim odmah zatvaram oci usi i i pevammmm .I ko kaze da se Kirari vise ne daje Sirene se daju subotom i nedeljom a Kirari radnim danim ! i da ne idem vise na sirene forume jer mi je dosadno i svako ima svoj ukus ja naprimer imam ukus da nesto volim , malo poraste i volim nesto srugao tako sa winx i sirenama prvo sam volela winx pa sam zamrzela winx i zavolela sirene pa sam zamrzela sirene i opet pocela da volim winx pa sam zamrzela i sirene i winx i zavolela Kirari.Da ne pricamo tek u ukusu dva crtave Andjeoski prijatelji i Kirari.Oba ga volim i pa sta sto su sirene naj naj . i da Kirari ima 3 sezone 3. sam gledala na jutjubu a 2. na veoh zato imala sam sta da kazem!
Molim te,tebi je svaršena devojka koja nema nimalo manira za stolom!Sirene su 1000000 puta bolje,i bar imaju "manire".Ako voliš devojku koja nema manira za stolom sigurno ih i ti nemaš.Nemogu da verujem.LJUDI,AKO SE OVAKO NASTAVI FORUM JE ZA 3 DANA O SIRENAMA!!!!!I nije "jutjub" nego "yuoutube" ako nisi znala kako se piše.Molim te,ima svalo svoj ukus(ovo vaši i za Lidiju),ali nesme nekod a kaže za bilo koji crtani da je "sranje",zar neznate da kažete "ovaj crtani se meni nedopada" a ne "to je sranje" jer je to i psovanje i nije lepo!Jel' vam to dovoljno jasno?
"Još gluplje sirene" si mogla lepše reći,mogla si reći "sirene koje mi se nedopadaju" i jedamput sam aj kod drugarica koja ima ultru odgledala epizodu Anđeoskih Prijatelja i smorila sam se!Čisto sranje!Glupost!Ko je to napravio nek' se stidi!
Jel ti to lepo zvučalo?Aaaaaaaaaa?
To sam lepše mogla,jel da?Mogla sam da kažem "Odgledala sam epizodu Anđepskih Prijatelja i nije mi se svidela!",jeli tako?

Janja,dok oni neprestaju ja neprestajem.Neželim da mi tu neko na mom forumu vređa neki crtani!!!

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Pa jeste sto Kirari nema manira za stolom ali je meni simpaticna i slatka ali nisam rekla da su sirenen sranje nego da su glupe znam da sam se glupo izrazila! Ali nekad mi doedje kad se iznerviram kada sam videla da ne daju 2. sezonu osd Kirari pa sam lepo erkla ne dopada mi se sto nisu pustili.Izvinite. :oops:Kada mi neko kaze na primer vredja mi nesto ja mu kazem ne dopada mi se tvoje ponasanje kada se bas iznreviram dodjemi da budem neoristoina.

P.S Ja nisam losa za stolom ali me mama i tata jos uce kako se drzi viljuska,noz i tako to.

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ok,to sam za Lidiju pomešala koja je to rekla.
I sada se sama izvinjavam što sam prekršila pravila govoreći pta je Lidija rekla ali treba i ostali da se izvine!Lidija očigledno nije videla pravila foruma i nezna da se ensme psovati,dalje se svađamo u kutku za svađanje.

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

JA SIRENE MRZIM JER SU BLJK OBUCENE<NEMAJU POSTOVANJA I NARUCITO ONA LUCIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Mala,znaš li ti ko je G.L. adminka?Jaaaaa,zamisli,jaaaaa!A ja sam nešto rekla!Da se svađamo u kutku za svađanje,mala!
Još jedamput me neposlušaš LETIŠ SA FORUMA xD Dobro,ne letiš ali ću te bann!I Sirene se lepo oblače za razliku od Kilari,mnogo su bolje i mnogo više poštuju za razliku od te devojčice.I smisao crtaća je bezveze.SHVATAŠ?????????Aaaa,mala?
Ko je ovde G.L. adminka?Nisi ti,ja sam.I prestani šta god da kažem da neslušaš!!!!!!

Łily Potter

Łily Potter
Administrator
Administrator

Dobro, sad u kutku za rasprave.

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Izvinite ali svako ima svoj ukus

Sponsored content