Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

DOSTA MI JE VIŠE!!!!

+3
Bella Thorne
Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Mariona Sumotaki
7 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Ići dole  Poruka [Strana 3 od 3]

1evil DOSTA MI JE VIŠE!!!! Čet Mar 29, 2012 4:09 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

First topic message reminder :

U SVIM JE ZEMLJAMA KILARI ALI SAMO KOD NAS KIRARI JER SU POGREŠNO PREVELI I SVI SADA MISLE POGREŠNO.TO NIJE UREDU!!!!!!!ŽELIM DA KAŽEM:KILARIN REVOLUTION(KILARINA REVOLUCIJA)JE JAPANSKI ANIME JER JE TO ANIME,A ANIME IMAJU SAMO JAPANCI NE FANCUZI.TO JE JAPANSKI ANIME.JAPANCI SU KILARI DALI IME KILARI,ALI NOOOOOOOOOO,MI SMO TO PROMENILI U KIRARI,TO NIJE UREDU!!!!!!!!ŽELIM DA SVI SHVATE DA JE KILARI A NE GLUPAVA I DEBILNA I KRETENSKA(SORRY)KIRARI KOJA NEPOSTOJI,POSTOJI KILARI A NE KIRARI!!!!!!!VEĆ JEDNOM ME POSLUŠAJTE I KO JE OČIGLEDNO UDUBLJEN U IME KIRARI I NEMOŽE DA SVATI DA KIRARI NEPOSTOJI NEGO KILARI,ON OVO NEČE SHVATITI,ILI MI NEVERUJE IAKO JA GOVORIM ISTINU!!!!!!JA ŽELIM DA SVI OVO POSLUŠAJU!!!!!!!VI SADA KAKO HOĆETE,A JA VAM REKLA. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

OVO JE VAŠA VOLJA.VI ILI DA ILI NE.JA KAŽEM ISPRAVNO.VI KAKO HOĆETE.MENE BRIGA VIŠE,JA SAM POKUŠALA,VI KAKO BI HTELI.MENE BOLI ĆOŠAK.

VAŠA LJUTA ADMINKA ANTONINA

https://kilari123.serbianforum.info

51evil Re: DOSTA MI JE VIŠE!!!! Čet Sep 27, 2012 3:57 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Da budeš srećna što je ovo sada forum o mržnji prema KirariEtiniInjiOziLupačiTupači!
I jeste Kirari!
Kirari je još retardiranije ime! xD

https://kilari123.serbianforum.info

52evil Re: DOSTA MI JE VIŠE!!!! Pet Sep 28, 2012 7:37 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Tako je mislim ispada kao da si nenormalan a ne noramalan!Kirari je tupavo ime,a i sama osoba je tupava!

53evil Re: DOSTA MI JE VIŠE!!!! Sub Sep 29, 2012 1:09 am

MIA I JA

MIA I JA
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Kirari super star ::Tako je mislim ispada kao da si nenormalan a ne noramalan!Kirari je tupavo ime,a i sama osoba je tupava!
da!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu