Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

6.dizz(skin)ovog foruma!

4 posters

Kakav vam je dizz?

6.dizz(skin)ovog foruma! Vote_lcap50%6.dizz(skin)ovog foruma! Vote_rcap 50% [ 1 ]
6.dizz(skin)ovog foruma! Vote_lcap50%6.dizz(skin)ovog foruma! Vote_rcap 50% [ 1 ]
6.dizz(skin)ovog foruma! Vote_lcap0%6.dizz(skin)ovog foruma! Vote_rcap 0% [ 0 ]
6.dizz(skin)ovog foruma! Vote_lcap0%6.dizz(skin)ovog foruma! Vote_rcap 0% [ 0 ]
Ukupno Glasova : 2

Zatvoreno sondiranje

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

16.dizz(skin)ovog foruma! Empty 6.dizz(skin)ovog foruma! Pon Mar 26, 2012 8:06 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ovo je 6.dizz(tj:skin)ovog foruma,pravila ga je Lida!Kakovam se čini?Meni je cool!

Poslednji izmenio ~Kilari~Tsukišima~ dana Sre Mar 28, 2012 10:56 am, izmenjeno ukupno 1 puta

https://kilari123.serbianforum.info

26.dizz(skin)ovog foruma! Empty Re: 6.dizz(skin)ovog foruma! Uto Mar 27, 2012 12:02 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

I meni prelep je !!!!

36.dizz(skin)ovog foruma! Empty Re: 6.dizz(skin)ovog foruma! Uto Mar 27, 2012 1:00 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

JAO!!!!!!!!!!JA SMA NAJJJJJJTUPAVIJA!!!!ZABORAVILA SAM GLASANJE A MRZI ME SAD...

46.dizz(skin)ovog foruma! Empty Re: 6.dizz(skin)ovog foruma! Uto Mar 27, 2012 8:03 pm

Ja NEPODNOSIM KIRARI !

Ja NEPODNOSIM KIRARI !
Administrator
Administrator

Znate sta, i meni se veoma svidja?
I pozuri sa glasanjem zelim da vidim razultate XD

56.dizz(skin)ovog foruma! Empty Re: 6.dizz(skin)ovog foruma! Sre Mar 28, 2012 9:45 am

*Maja*

Potpuno mrziš Kirari!
Potpuno mrziš Kirari!

Novi dizz je ekstra!!!Puno mi se svidja! Very Happy

66.dizz(skin)ovog foruma! Empty Re: 6.dizz(skin)ovog foruma! Ned Apr 01, 2012 8:07 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Da bas divan dizz Smile Smile Smile Kao da je pravljen za kraljevski forum !!

76.dizz(skin)ovog foruma! Empty Re: 6.dizz(skin)ovog foruma! Pon Apr 02, 2012 6:43 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Jooj...Pa...Kraljevski...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu