Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Strašne brpiče za plašljivu decu!!!!!!!!!!!!!!!!

3 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Pre sma gledala i plašila sam se toga...Idalje se sećam tog crtaća...Mnogo me plaši... 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴 Pa i uvodna špica ili ona epizoda kada su sekli deci jezike affraid affraid affraid

https://kilari123.serbianforum.info

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA strasno ja na srecu nikada nisam cula ni gledala taj crtani ali zvuci strasno affraid affraid affraid

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

I jeste...Sekli su deci(nevaljaloj)jezike a jedan je slučajno pojeo ečiji jezik!BLAJK!!!

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Jaoooooooooooo!!!! Sećam se tog crtaća! Gledala sam ga kad sam bila mala i nije mi bio strašan, ali mi je bio gadan. Jednom mi je došlo da se ispovraćam! Sećam se te epizode! A meni je bila najgora ona gde je neki razmaženi dečak stalno sisao palac umesto cucle. I to je radio i kad je imao mnogo godina da bi to radio i njegovi roditelji su zvali doktora da nauči njihovog sina da to ne radi. Kad je doktor stigao, on je nešto radio sa dečakom u sobi (nisu pokazali šta) i posle toga je dečak prestao to da radi, a on mu je odsekao palac koji je sisao i upozorio ga da to više ne radi!!! Dečak ga nije poslušao i sisao je palac druge ruke i odna je jednom samo nestao i našao se u nekoj fabrici gde su od dece koja su sisala palac pravili testenine!!! I kao na kraju njegovi roditelji su kupili lazanje koje su napravljene od onog dečaka!!!!!!!!!!! bljak

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

I ja se sećam toga!A ona epizoda koji je onaj dečak samo puskao jezikom i okretao oči i jeo paukove!Neki su mu usli u usta dok je spavao i pleli mu mrežu oko srca!

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Aaaaaaaaa zato ja sam mladja od vas pa nisam se ni rodila zato nisam gledala a koje je to godine bilo ??????Mada zvuci kao daa kad bi to gldala pala u nesves ili poromenila kanal

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

~Kilari~Tsukišima~ ::I ja se sećam toga!A ona epizoda koji je onaj dečak samo puskao jezikom i okretao oči i jeo paukove!Neki su mu usli u usta dok je spavao i pleli mu mrežu oko srca!
A da, sećam se i te epizode! Ali nije jeo paukove, koliko se ja sećam, već ih je samo ubijao, i onda je jednom ubio trudnu ženku pauka. Njena deca su kao duhovi izašli iz nje i ušli mu u usta i zna se šta se dalje desilo...

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Kirari super star ::Aaaaaaaaa zato ja sam mladja od vas pa nisam se ni rodila zato nisam gledala a koje je to godine bilo ??????Mada zvuci kao daa kad bi to gldala pala u nesves ili poromenila kanal

Nesećam se koje je to godine bilo...I Janja,da zna se...

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Nema veze affraid

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Ne znam... Bila sam mala, ne znam dni da li mi se sestra od tetke rodila, a ona se rodila 2004. godine tj. kada sam imala 5 godina. Mislim da je to bilo pre...

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

I ja sam rodjena 2004

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu