Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Veče sa Ivanom Ivanovićem!

5 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Veče sa Ivanom Ivanovićem! Čet Feb 16, 2012 7:26 am

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Gledate li? Kako vam se čini?

2Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem! Čet Feb 16, 2012 10:00 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Negledam.Nikako mi se nečini xD

https://kilari123.serbianforum.info

3Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem! Čet Feb 16, 2012 10:20 pm

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Extra zabavno Very Happy

4Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem! Pet Feb 17, 2012 3:12 am

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Najbolje je za Novu godinu. Very Happy

5Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem! Ned Feb 19, 2012 12:41 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Pa i nije nesto u pocvetku malo smesno a posle...

6Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem! Ned Feb 19, 2012 1:02 am

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Tebi nije smešno jer ne razumeš fore, a često ni meni. Moji mama i tata sve razumeju pa meni objasne neku foru pa se onda i ja smejem. Ali najbolje je na kraju, oni smešni videi.

7Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem! Ned Feb 19, 2012 3:31 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Da i slike jedno jedna zena radila sklekove na rerni i stolu i pala jei sva se polomia pukla sam od smeha

8Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem! Pon Sep 24, 2012 1:21 am

MIA I JA

MIA I JA
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Lepo...

9Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem! Pon Sep 24, 2012 5:15 am

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Ja razumem ponesto.Ali politiku bas ne....
Ali mene je u onoj epizodi prvi deo rastuzio Sad
Covek bez ruku i nogu Sad Srecan je i bez njih,ali je previse zalosno Crying or Very sad
Ali onaj drugi sa Palmom xDDDDD ,,Plaza:648km" xD
Pratis to i odes u Grcku,na Tasos xDDDDDDDD

10Veče sa Ivanom Ivanovićem! Empty Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem! Pon Sep 24, 2012 8:06 pm

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Jao da ja sam bila kod drugarica a mama i tata i njihovi mama i tata su to gledali Sad

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu