Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

"Devojčice sa Olimpa" - Elena Kebros

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1"Devojčice sa Olimpa" - Elena Kebros Empty "Devojčice sa Olimpa" - Elena Kebros Sre Feb 15, 2012 11:38 am

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Ova knjiga ima dva dela. prvi je Suze od kristala, a drugi Moć snova. Ja sam pročitala drugi deo ove knjige. evo šta piše na zadnjoj strani obe knjige:

Sid, Luče i Hun tri su obične devojke, srednjoškolke koje se, kao i sve njihove vršnjakinje, zaljubljuju, svađaju i vole da vole duge telefonske razgovore. Sid je prvakinja u mačevanju, Luče zna kako da osvoji bilo kog dečka, a Hun je jednostavno genije.

Imaju malo toga zajedničkog, osim jedne neobične pojedinosti: ROĐENE SU ISTOG DANA! Neočekivan i nemilosrdan protivnik, čudesne moći, veličanstvene suze koje se pretvaraju u kristale i glasnik jednog dalekog sveta, ne mogu da budu samo slučajnosti.

Sid, Luče i Hun shvataju da su povezane neraskidivim sponama sudbine, koja ih poziva da se bore i sačuvaju svet u kojem oduvek žive, ali i onaj iz kojeg zaista dolaze.

IMAJU MOĆI O KOJIMA MOŽEMO SAMO DA SANJAMO.

ONE SU BOGINJE.

I ŽIVE U NAŠEM SVETU.

"Devojčice sa Olimpa" - Elena Kebros Devojcice-sa-Olimpa-Suze-od-kristala-1
"Devojčice sa Olimpa" - Elena Kebros 12207_Elena_Kedros

2"Devojčice sa Olimpa" - Elena Kebros Empty Re: "Devojčice sa Olimpa" - Elena Kebros Sre Feb 15, 2012 10:25 pm

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Ja imam samo ovaj Suze od kristala

3"Devojčice sa Olimpa" - Elena Kebros Empty Re: "Devojčice sa Olimpa" - Elena Kebros Sre Feb 15, 2012 11:11 pm

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Ja imam tri dela, jer je u međuvremenu izašao i treći deo "Zarobljenik podzemnog sveta". Sva tri sam pročitala, ali još nije kraj priče.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu