Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Omiljena knjiga?

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Omiljena knjiga? Empty Omiljena knjiga? Sre Feb 15, 2012 11:19 am

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Koja je vaša omiljena knjiga? Koju ste zadnju pročitali? Koju sad čitate, a koju bi ste sledeću?

Moja omiljena knjiga je trilogija o "Đenu Astor Ventiju" od Muni Vičer (ona što je napisala "Devojčicu sa Šestog Meseca"). Trenutno čitam knjigu "Tihana iz Erga", a zadnju koju sam pročitala je "Mesec boje purpura". Sledeća knjiga koju ću da čitam je "Severna svetlost".

2Omiljena knjiga? Empty Re: Omiljena knjiga? Sre Feb 15, 2012 10:23 pm

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Omiljene su mi knjige Tee Stilton i Džeronima Stiltona Very Happy

3Omiljena knjiga? Empty Re: Omiljena knjiga? Sre Feb 15, 2012 11:13 pm

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Čitala sam ih. Ne sve, smao neke, i moram ti priznati da sam jednu pročitala za dan >.<

4Omiljena knjiga? Empty Re: Omiljena knjiga? Čet Feb 16, 2012 12:14 am

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Moja omiljena Knjiga je "Kuca bez mane,,.Zadnju knjigu sam procitala Sara kej "Dobro dosao u porodicu,,.Sad citam "Kuca bez mane,, a sledecu" Sara Kej Tata Tom je nestao,,

5Omiljena knjiga? Empty Re: Omiljena knjiga? Čet Feb 16, 2012 12:41 am

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Za sada,definitivno "Bajke Hansa Kristijana Andersena".

https://kilari123.serbianforum.info

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu