Zdravo!Ovde ću vam reći sve o sebi!Ja se zovem Marni Tsukishima,i sestra sam poznate japanske zvezde Kirari Tsukishime.Moja priča počinje kad sam se rodila.Da,rodila sam se 2 godine posle Kirari.Bila sam kao mala prebačena u Njujork i živela potpuno sama,u Njujorškim ulicama punih gužva.Napravila sam u jednoj slepoj ulici krevet i sve što mi je potrebno.Grejala sam se drvima,bila sam jako sama.Nikog nisam imala pored sebe.Živela sam jako teško.
Kasnije sam istraživala grad i razgledala okolo.Jednog dana,našla sam jedno usamljeno mače,i prljavo.Teško mi je bilo da ga gledam tako samog i prljavog.Odlučila sam da ga povedem sa sobom i da to bude moje mače.Nazvala sam ga Myi-san.Otišla sam do fontane na jednom trgu i oprala Myi-sana.Otišli smo u slepu ulicu u kojoj sam boravila,i pustilamače da se osuši.Postali smo najbolji drugari i nisam bila više sama!
Jednog dana kada sam napunila 12 godina,Kirari je došla zbog posla u Njujork.Izgubila se i videla mene,tada još nisam nala ko je ona i šta mi je.Videla me je skroz samu kako sedim na staroj postelji sa Myi-sanom.Razjasnile smo stvar i saznla sam da mi je ona sestra.Na-san i Myi-san su se sprijateljili.Kirari je odlučila da me dovede kući.Prihvatila sam,nikada nisma bila srećnija!Otišle smo do njenog hotela,takođe,i Myi-san sam povela sa sobom.
Ukrcali smo se u avion i krenuli za Tokio.Kirari mi je poklonila malu zvezdicu za Myi-sana.Tako je bila lepa,okačila sam je Myi-sanu oko vrata.Kada smo sleteli,saznala sam da je zvezda i dovela me je u svoju agenciju.Upoznala sam momke iz grupe Ships i naravno Erinu.Erina mi je baš bila slatka na prvi pogled,kao i ja njoj.Ubrzo smo se sprijateljile i postale BFF!
Kirari mi je ponudila da budem zvezda.Zapklakala sam od sreće i prihvatila posao!Nikad nisam bila srećnija!Moj prvi zadatak je bio da vodim šou sa nekim.Ja i Erina smo se dogovorile da ga zajedno vodimo.Bilo nam je jako zabavno!Ali smo obe dobile izazov da probamo torte od čilija!Htela sam da padnem u nesvest,ali ipak život nije fer kao ni karijera.Probale smo jedan ogroman zalogaj i počeke da bljujemo vatru kao zmajevi!Ne mogu opisati kakav je to osećaj!Bilo mi je muka!Ali na sreća,uvek je tu Myi-san kao i Erinin buldog TanTan i polili su nas vodom.Prestale smo bljuvati vatru i onesvestile se.
Tako sam postala zvezda,imala sam fanove i koncert,moj život zvezde se nastavljao.Kirari mi je nakon godinu dana ponudila da budem u njenom bendu ,,Milky Way" pristala sam kao i uvek.Posao jeste surov ali sve te avanture su zabavne!Obožavam da budem zvezda i više se ne šetam u dronjkama po Njujorku!Nisam očekivala ovako lep nastavak,sada sam jako srećna......
Ja sam Marni Tsukishima,i obožavam svoj posao!
Ali nije to sve...Svašta se dešavalo tokom mog života,sve je ovo ukratko prepričano.Sve ću vam objasniti baš..ovde.Kada sam počela sa svojim prvim poslom-snimanje reklame za školski pribor,i Erina je tada bila na snimanju.Tada smo se upoznale,a ja sam bila toliko nespretna,svašta oko sebe sam rušila!Ništa dobro nisam uradila,pa smo odložili snimanje,Vežbala sam kući i uspela!I da,ja i Erina smo tada imale male konflikte!
Imala sam lep glas i znala lepo da pevam pa je došao red i na moj prvi koncert.Šminkerica je bila tako velika kao i sobica u kojoj sam boravila,toliko sam uživala da sam slučajno prosula vodu po sebi!Nisam smela da izađem!Uspela sam što brže mogu da se presvučem i da osušim kosu.Koncert je na svu sreću dobro prošao!Nažalost,ostala sam bez moje lepe majce koju sam pokvasila jer kada se voda prosula na to mesto,boja se skinula,ali mi je agent naručio istu tu samo od boljeg materijala.
Posle me je čekala modna revija.Naučila sam da šijem dok sam živela sa Myi-sanom u Njujorku jer sam tada sebi šila šta da obučem.Sašila sam predivnu odeću za reviju.Bila sam divna!
Poslednji put izmenio KirariTsukishima=) dana Čet Feb 16, 2012 11:21 pm, izmenio ukupno 2 puta