Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kirari Tsukišima
Dosadno vam je?Volite Kilari?Željni ste lepog druženja i ludog provoda?Pa ako su odgovori "da" što da nam se nepridružite?Imamo rešenje za sve ove nabrojane probleme!Šta čekate?Registrujte se a ako već jeste pristupite!
Admin team Very Happy Smile
Kirari Tsukišima
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

"Nina, devojčica sa Šestog Meseca" - Muni Vičer

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

Je l' čitao neko neki deo? Knjige su stvarno EXTRA! Ja sam sve delove pročitala.

Devojčica Nina je junakinja serije svetskog bestselera italijanske spisateljice Muni Vičer. Doživljaji i avanture ove hrabre devojčice su uzbudljivo i plemenito štivo o večitoj borbi između dobra i zla. Serijal započinje u Madridu, gde Nina živi sa svojim tetkama, ali dedina smrt u Veneciji dovodi našu junakinju u slavni grad senki, tajni i misterija. Lagune i kanali čuvene 'Gospođice Jadrana' tako postaju glavna pozornica i poprište uzbudljivih avantura Nine i njenih drugara, u potrazi za starim enigmama alhemijskih moći.Međutim, priča tu ne staje, jer su vremenom izazovi sve teži, a poduhvati sve dalji i opasniji. Realno, fizičko okruženje sve češće zamenjuju magični prostori, u kojima vladaju čarobne moći i natprirodne pojave. Zato je Nini neophodno sve više znanja i hrabrosti, ali i pomoći vernih prijatelja...

1. deo - Devojčica sa Šestog Meseca
Spojler:

2.deo - Nina i Tajna osme Note
Spojler:

3.deo - Nina i kletva Pernate zmije
Spojler:

4.deo - Nina i tajno oko Atlantide
Spojler:

Alfabet Šestog Meseca:
Spojler:

Deda Mišina beležnica:
Spojler:

Karkonove beleške:
Spojler:

Karkonovi androidi:
Spojler:

Alhetarot:
Spojler:

Zoe

Zoe
Administrator
Administrator

Imam sva četiri dela,a ni prvi nisam pročitala >.<

Janja

Janja
Dizajner
Dizajner

A ja sve XD Nisam mogla da stanem kad sam ih čitala!

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

Ja sam prvi pročitala,drugi sam krenula,stala sam kod devetog poglavlja kada sam morala cda vratim knjigu xD xPP

https://kilari123.serbianforum.info

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Ja to nisam ni videla ni cula!Mada zvuci zanimljivo!

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

ZVUČI?!?!?!???!
I JESTE!!!!
Ok,možda ima par opasnih povreda i to,ALI JE TO NAJBOLJA KNJIGA NA SVETUUUUU!

Bella Thorne

Bella Thorne
Ti si Kirari!
Ti si Kirari!

Da Smile Pitacu mamu i tatu da mi je kupi...mozda je i dobijem za novu godinu ili rodjus jer su oni jako blizu (Rodjendan i Nova Godina)

Mariona Sumotaki

Mariona Sumotaki
Administrator
Administrator

A imate li školsku biblioteku? Možda tamo ima. U našoj ima sva 4 dela.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu